Edirne Şehir Turu Tur Programı

EDİRNE DOĞA VE YÜRÜYÜŞ  TURU 

YÜRÜYÜŞ & FOTOĞRAF & KÜLTÜR & KEYİF TURU

İstanbul'dan  en ekonomik ve keyifli dolu şehir ve kültür turları...
(Tur tarihini seçip Rezervasyon yapabilirsiniz....)

GÜNÜBİRLİK TUR - Tur Mevsimi: İlkbahar, Yaz, Sonbahar, Kış

Kalkış Yerleri: İstanbul'dan belirlenmiş duraklardan SABAH Hareketlidir.
PROGRAM
Edirne Şehir Turu

Sabah saatlerinde buluşma noktalarımızdan hareketle Edirne'ye doğru yola çıkıyoruz. Araç içerisinde ikramlarımızla kahvaltımızı yaptıktan ve molamızı verdikden sonra Edirne'ye ulaşıyoruz. Edirne'de ilk durağımız Balkan Savaşları sırasında savunma görevi gören Tabyalardan müzeye çevrilmiş olan Kıyık Tabya. Tabya'da bulunan Şükrü Paşa Anıtı ve Balkan Savaşı Müzesi 'ni ziyaret ediyor ve o dönemlerde yaşanan sıkıntıları daha yakından görme imkanı buluyoruz. Buradaki gezimizi tamamladıktan sonra, görkemiyle insanı büyüleyen Mimar Sinan’ın ustalık eseri olan olan Selimiye Camii ziyaret durağımız. Dünyada bir eşine rastlanmayan mimari niteliği bulunan bu camiiyi gezdikten sonra Üç Şerefeli Camii 'yi ziyaret ediyoruz. Yol üzerinde Peykler ve Saatli Medreseyi de görüyoruz. Edirne'nin ünlü badem ezmesi, meyve sabunları, süs süpürgelerini bulabileceğimiz Ali Paşa Çarşısı 'nı gezdikten sonra aracımızla Sarayiçi'ne hareket ediyoruz. Eski Saray Kalıntıları, Kırkpınar Er Meydanı, Adalet Kasrı, Kanuni (Saray) Köprüsü ve Fatih (Bönce) Köprüsü , Sarayiçi Balkan Şehitliği 'nin bulunduğu ve Tunca'nın ayrılan iki kolu arasında yer alan Sarayiçi'ni gezdikten sonra II. Beyazıt'ın inşa ettirdiği ve içinde cami, medrese, bimarhane, tabhane ve aşevinin bulunduğu II.Bayezid Darüşşifası 'na geçiyoruz. Avrupa Birliği'nden ödül alan Tıp Tarihi Müzesi'ni de içine alan Külliye'yi gezdikten sonra II.Bayezıd Köprüsü , Yalnız Göz Köprüsü , Tunca Köprüsü ve Meriç Köprüsü üzerlerinden geçerek Karaağaç 'a ulaşıyoruz. Günümüzde Trakya Üniversitesi Rektörlük binası olarak kullanılan Tren Garı, Lozan Anıt ve Müzesi , ızgara planlı inşa edilmiş evleri ve sokaklarıyla Karaağaç 'ı gezdikten sonra gezimizi Meriç Nehri kıyısında noktalıyoruz. Meriç Nehri kıyısında vereceğimiz molanın ardından İstanbul'a doğru yola çıkıyoruz. Akşam saatlerinde İstanbul'a ulaşıyor ve buluşma noktalarımızda sizlerden ayrılıyoruz.

Not: Belirlenmiş tarihli turlarımız mimimum 15 kişi ile gerçekleşecektir. Yeterli sayıya ulaşmaması halinde misafirlerimize enaz 3 gün önce bilgi verilerek iptal edilir.

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

* SATIŞ & REZERVASYON : Satışa açık tüm turlarımızı TravelTerminal.net internet adresimizden online olarak yada ofisimizi 0212 587 22 22 numaralı hattından arayarak satın alabilirsiniz.  Ofisimiz hafta içi 09:00 - 18:00 Cumartesi 09:00 - 17:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Acil bir durumda 0535 611 72 68 numaralı hattımızdan destek alabilirsiniz. 

* KESİN HAREKET & KİŞİ SAYISI :  Günübirlik Turlarımızda katılımcı sayısı en az 12 olmalıdır. Bu sayı üzerinde rezervasyon alan turlar Kesin harekete alınır.  Turda yeterli doluluk sağlanamazsa acente (en geç ) 1 gün kala turu iptal edebilir.

* TUR ARACI : Tur katılımcısı 12 - 15 arası ise Minibüs araç, 16 - 31 arası ise Midibüs araç, 32 üzeri sayılarda Otobüs sınıfı araç hareket etmektedir.

* ÇOCUK & BEBEK : Turlarımızda araç kapasitesi üzerii yolcu alınmamaktadır. Tumuzu satın alan 3 yaşından büyük tüm misafirlerimiz için koltuk tahsis edilmektedir.  0 - 2 Yaş grubu Bebekler turumuza ücretsiz ve koltuk almadan katılmaktadır. 

* ARAÇ YERLEŞİM PLANI :  Tur araçlarımızda Ön koltuklarda oturmak isteyen misafirlerimmiz fark ödemesi yaparak bu koltukları satın alabilirler. Günübirlik Turlarda 1-2-3-4 nolu koltuklar için 30 TL, 5-6-7-8 nolu koltuklar için 20 TL ücret alınmaktadır. Diğer koltuklara ait araç yerleşimi Rezervasyon ve Ödeme sırasına göre, katılımcı sayısı göz önüne alınarak otomatik yapılır. Hiçbir surette Koltuk numarası garantisi verilmemektedir. Tüm misafirlerimiz hazırlanmış araç yerleşim planına uymakla yükümlüdür. 

* TUR PLANI SEYRİ : Tüm misafirlerimiz tur akış planına ve zamanlamalara riayet etmekle yükümlüdür. Tur programında gezilecek yerlerdeki süreler değişmemek şartıyla Rehber ve Acente tur programının gidişatı ve gezilecek yerlerin sıralamasını değiştirme hakkını tur boyunca saklı tutar. Tur grubunun tasarlanmış planın olağan akışından daha yavaş hareket etmesi, zamanlamalara riayet edilmemesi nedeniyle ziyaret edilemeyen yerler olması halinde misafirlerimizin herhangi bir tazminat hakkı yoktur. Tur esnasında Mücbir Sebep olarak adlandırılan; güzergah üzerinde yolun kapanması, kaza halleri, arıza halleri, gezi noktasında restorasyon çalışması, güvenlik nedeniyle giriş kısıtlaması, olumsuz hava koşulları vs. gibi durumlar oluşması durumlarında plan üzerinde yaşanabilecek aksamalardan acentemiz sorumlu tutulamaz. 

* TUR İPTAL ŞARTLARI : Turlarımızda uygulanan iptal kurallarını  ''iptal şartları'' başlığı bulunan bölümden detaylıca inceleyebilirsiniz.

* Tüm katılımcılarımız Tur Programını, Ücrete Dahil olan - olmayan hizmetleri, uyarı ve önemli mesajları, genel kuralları, iptal şartlarını okumuş ve kabul etmiş olarak zamanında rezervasyonlarını yapmak ile yükümlüdürler.


İptal Şartları

* Misafirlerimiz satın aldıkları tüm günübirlik turlarda; tur hareketine  7 gün kalan %100 iade ve tarih değişikliği hakkına sahiptir. Günübirlik Tur Hareketine 7 günden daha az zaman kala Tur İptali yada tarih değişikliği yapılamaz.

* Erken rezervasyon Sigortası & İptal iade Güvencesi Paketi Satın alınmış Turun İptal süresinin daha esnek olmasını sağlar. Bu Paketi tur ücretine dahil ederek satın alan misafirlerimiz; Tura 48 saat kala acenteye bildirmek şartıyla % 100 Kesintisiz olarak ücret iadesi alabilirler. İptal iade güvence paketi yalnızca rezervasyon ve satın alma işlemi esnasında yapılır. Tur paketinin bir parçasıdır ve daha sonra kesinlikle yaptırılmamaktadır. İptal iade güvence paketi her tur için farklı bir ücrete sahip olup rezervasyon esnasnda sistem tarafından size hesaplanarak sunulur. Satın almak istediğinizde rezervasyon esnasında personelimize bildirmeniz gerekmektedir. Online rezervasyon yapan misafirlerimiz Satın Al kısmında Erken Rezervasyon Sigortası seçeneğini de tıklarak tur ücretlerine dahil etmesi gerekmektedir. 

* Misafirin tur hareket günü belirlemiş olduğu durakta bulunmaması yada tura katılmaması halinde tüm ücreti kullanılmış sayılır ve herhangi bir ade yapılmaz.

TRAVEL TERMİNAL & Tek Turizm İnş.Teks.Ltd.Şti.
Gazi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı No: 39 Ülkü Apt., Kat: 2-3, Daire: 2-3 AKSARAY / FATİH / ISTANBUL
0 (212) 587 22 22


Bu çıktı 19.03.2024 05:33 tarihinde verilmiştir. TRAVEL TERMİNAL & Tek Turizm İnş.Teks.Ltd.Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.